..::| Making Every Pixel Precious |::..

By: PixelArt Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 20-Nov-2008 10:48 Email | Share | | Bookmark
Recent Work @ www.mypixelarts.com

All recent works by pixelart can be view at our official website: www.mypixelarts.com or
click on the picture to view the selected entry. Enjoy D'Pics







Sunday, 14-Sep-2008 14:43 Email | Share | | Bookmark
Recent Works at www.mypixelarts.com







Lama betul dah tak update kat sini, semenjak berpindah rumah ke sana..
Semua recent works by pixelart can be view at our official website: www.mypixelarts.com


Friday, 15-Feb-2008 02:53 Email | Share | | Bookmark
Latest at MyPixelArts.com






See our latest works at http://www.mypixelarts.com


Wednesday, 6-Feb-2008 17:51 Email | Share | | Bookmark
New Entry!!!

Rasanye dah lama tak melawat rumah lama ni... sorry la... sejak kami pindah rumah baru (www.mypixelarts.com), semua posting terkini kami post kat situ je..
so antara latest entry kat rumah baru...



Ezwan & Dj Ezan(KLFM)


Zaid & Anita @ Keramat [Solemnization]


Hafidzi & Fariza [Reception @ Dewan D’Kelana]

Untuk gallery terkini, sila layari http://www.mypixelarts.com

-pis-


Friday, 14-Dec-2007 02:38 Email | Share | | Bookmark
Pixelart in Facebook!!

Kitaorang dah daftar Pixelart kat Facebook. Best laa gak sebenarnye facebook ni dia macam activity center. Kepada yang dah ada facebook tu add laa kitaorang kat http://www.facebook.com/profile.php?id=22053935800 Dalam tu kita leh sembang sembang.. tak pun buat event ke or anything laa. So c u in facebook!!


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net