..::| Making Every Pixel Precious |::..

By: PixelArt Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 24-Jun-2007 23:31 Email | Share | | Bookmark
..::|Nain & Shila|::.. Reception @ Sekinchan

 
 
 
View all 18 photos...
Hari reception kat rumah Shila ni Alhamdullilah takde pape jadi. Semuanya berjalan lancar. Tapi hari reception diorang ni hari sangat laa panas terik. Berpeluh peluh gak la masa amik gambar tu. Memang tak ingatnya dah laa rumah diorang ni kat tengah tengah bendang. So memang laaa terasa sangat global warming tu. Apa apa pun kitaorang minum banyak air pastu balik hotel je bile dapat je aircond terus tertidur sebab penat. Bukannya penat amik gambar sangat pun tapi sebab panas sangat. Anyway the wedding was so great!! sorry laa ek Shila I tercuit Kek kawin korang aritu.. hihihi..






Thursday, 21-Jun-2007 15:20 Email | Share | | Bookmark
..::|Nain & Shila|::.. Nikah @ Sekinchan

 
 
 
View all 30 photos...
Kalau tak kerana diorang ni la. Tak sampai laa kitaorang kat sekinchan tu. Selalunye lalu je kat situ. Kitaorang sampai ke sekinchan petang haritu, bile sampai je rumah die kitaorang macam terkejut ingat kenduri dah start dah. Ramai orang kat rumah dia. Tapi sebenarnya ramai tu sebab diorang merewang. Memang meriah rumah dia. Mereka ni menjadi suami isteri yang sah pada malam 1 jun tu. Keadaan agak huru hara sikit la pada awal majlis sebab mak andam sesat tak jumpa rumah dan last last tarik diri di saat saat akhir. Kitaorang yang tengah amik gambar pun takleh nak buat pape sangat. Nasib baik la ada bidan terjun. So pengajaran die kat sini.. panggil mak andam ajak die datang rumah sebelum hari majlis. So die takde laa nak sesat lagi. Mak andam pun survey survey laa dulu jalan kalau tak tau jalan. Kesian pengantin. Tapi ape ape pun Alhamdullilah majlis berjalan dengan lancar dan suasana majlis amat lah meriah.





Monday, 18-Jun-2007 01:59 Email | Share | | Bookmark
..::|Suzir & Eeda [nikah]|::.. @ Felda Air Tawar

 
 
 
View all 32 photos...


Suzirman dan Wahida..... akhirnya suami isteri korang ni dah... kira aku antara org yg mengikuti perkembangan korang sejak zaman U kagi kan... mcm2 citer aku tau ni....hehehehehe....
Alhamdullilah, kesetiaan masing2 akhirnya terbalas....
Selamat Pengantin Baru dan Semoga berbahagia hingga ke syurga.....




Tuesday, 12-Jun-2007 21:49 Email | Share | | Bookmark
..::|Fauzi & Rozila|::.. @ Cheras

 
 
 
View all 46 photos...
Wedding ni simple and sweet. The best part is pelamin diorang buat sendiri memang nampak lain dari yang biasa. Nampak cosy je. Lagi satu diorang ni masak sendiri and meriah laa kenduri ni dengan jiran yang merewang. Susah nak tengok kenduri kat bandar macam kampung ni. Anyway congrats korang semoga bahagia ke anak cucu!!.







Sunday, 10-Jun-2007 23:05 Email | Share | | Bookmark
..::|Imran & Zalina |::.. Engagement party custom album design

Event ni adalah yang lain dari yang selalu kami buat. First of all memang laa sangat mencabar nak cover event ni sebab tempatnya kurang cahaya, dinding dan siling nya di saluti warna hitam. Memang sangat la mencabar nak menggunakan flash di tempat tempat yang mcm ni. Anyway the event was fun and at the sametime it teach us a lot!! We are so thankful that you guys trusted on us to cover your event. So next event jangan lupa panggi kitaorang lagi yek!! take care!!







event by :
www.redcarpeteventus.com



[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net