..::| Making Every Pixel Precious |::..

By: PixelArt Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 6-Jun-2007 22:44 Email | Share | | Bookmark
..::|Bakhtiar & Sharina|::.. @ UKM Bangi

 
 
 
View all 34 photos...
Tinggal je kat Bangi tapi memang tak penah langsung pegi Puri Pujangga UKM tu.. Nasib baik kena cover wedding ni.. Selalu lalu je tempat tu. Anyway wedding diorang kali ni simple je kat bangi ni tapi agak meriah sebab ramai orang datang dari start majlis hingga laa ke petang hari. Anyway it was fun covering your wedding!! congrats guys.

p/s: Korang punya custom album dah nak siap dah..



Wednesday, 6-Jun-2007 02:05 Email | Share | | Bookmark
..::|Yon & Iqa|::..Majlis Pertunangan

 
 
 
View all 24 photos...




Make up, Hantaran lelaki & Perempuan oleh :
Nwahyu Butik Pengantin & Kecantikan
Sek. 19, Shah Alam
Ayu
019-262 6912 @ 03-5548 6912




Tuesday, 29-May-2007 08:55 Email | Share | | Bookmark
..::|Epin & Norli@Kg Melayu Subang [sanding 2]|::..

 
 
 
View all 36 photos...


Majlis ini telah dijayakan oleh:

Kamalinda Caterer
Batu Belah, Klang
Lynda @ 012 377 6670

Make up, Pakaian:
Arinaz




Tuesday, 22-May-2007 03:53 Email | Share | | Bookmark
..::|Epin & Norli@Kg Melayu Subang [sanding 1]|::..

 
 
 
View all 37 photos...


Seronok tengok kawan kahwin... seronok lagi bila dapat jadi photog utk majlis dia.....
Superb Orange!!!!! sakit mata aku weiiii epin......
Apa-apa pun selamat menempuh hidup baru sebagai suami isteri....
Selamat Pengantin Baru...
Semoga Bahagia hingga ke Akhir Hayat.....

nnt utk koleksi umah pengantin lelaki akan di'upload' dlm masa terdekat.. tungguuuu...



Monday, 21-May-2007 17:00 Email | Share | | Bookmark
..::|Imran & Zalina|::.. Custom album design

Here is our storyboard design for your engagement. I hope you enjoy the sneak preview of your storyboard album. It has already been sent out to Australia yesterday and you should get it sometimes around this week.. Anyway enjoy!!










[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net