..::| Making Every Pixel Precious |::..

By: PixelArt Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 20-May-2007 22:04 Email | Share | | Bookmark
..::|Bakhtiar & Sharina|::.. @ Jalan Ampang

 
 
 
View all 33 photos...
First of all I agak tabik laa dengan diorang ni sebab seminggu sebelum wedding diorang confirm dengan kitaorang. Nasib baik takde job so dapat laa shot diorang ni. Yang bestnye, wedding diorang ni diadakan di Kampung pengantin kat Jln Ampang. Tapi yang terkejutnye ramai gak photographer photographer lain yang tumpang sekaki nak shoot diorang ni. Memang macam artis laa diorang malam tu. Anyway you guys were such a sports and it was great to know you guys!! Congrats!!






Friday, 18-May-2007 02:43 Email | Share | | Bookmark
..::|Epin & Norli@Kg Melayu Subang [nikah]|::..

 
 
 
View all 26 photos...
Fathihul Ariffin nie kawan aku masa kat SMKJ dedulu... walaupun dah lama tak jumpa, akhirnya jumpa juga time dia nikah&kahwin... Yg paling best dapat cover event diaorg tiga hari berturut-turut..... sungguh meriah....
Nak tau dan tgk sesuana kemeriahan untuk ketiga-tiga hari tuu.. tungguuuu entry-entry berikutnyer....




Tuesday, 15-May-2007 22:51 Email | Share | | Bookmark
Introducing our custom album design!!

For you guys out there who are interested to own a lovely custom design album please don't hesitate to give us a call or you can email straight to us. For those who missed our service we can still help you to own your own custom album. What we need is a digital copy of your picture!!.










Friday, 4-May-2007 16:19 Email | Share | | Bookmark
..::|Bakhtiar & Inn|::.. @ Jalan Ampang (Preview)

 
 
 
View all 6 photos...
Ni preview sikit gambar gambar korang.. nanti gambar siap leh upload completenye.


Monday, 30-Apr-2007 09:07 Email | Share | | Bookmark
..::|Ida & Nazri|::.. Bertunang @ TTDI

 
 
 
View all 17 photos...
Majlis bertunang diorang ni memang agak simple. Tapi makanan yang dihidangkan memang superb!!. Dah la tu keluarga diorang pun memang happening. Hari pertunangan diorang ni memang lah start dengan hujan yang lebat sangat. Bila majlis nak bermula saja hujan pun berenti. Tetamu pun datang mulalah perbincangannya. Apa apa pun congrats to both of you guys!! nanti kawin jangan lupa calling calling ek..



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net