..::| Making Every Pixel Precious |::..

By: PixelArt Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 25-Apr-2007 08:16 Email | Share | | Bookmark
..::|Azrul & Huda|::.. @ Kepala Batas, Penang

 
 
 
View all 38 photos...
ini adalah majlis yang kedua kami di bahagian utara selepas Perlis. Seronok betul dapat pegi utara ni sebenarnya walaupun perjalanan dari KLnya agak jauh. Anyway, majlis diorang ni agak simple and nice. Tapi kemeriahan die mengalahkan grand wedding. Orang tak berenti datang dari mula sampai la ke petang. Nak bawak lari diorang buat outdoor kat sawah padi pun bukan main susah lagi tu.. Ape ape pun congrats to both of you.. and jom laa buat outdoor lak.. aku ni cam tak sabar laa plak nak buat outdoor dengan korang.. hihihi .

Majlis ini telah dijayakan oleh:

Make up, Pelamin :
Jalinan Asmara
Liana
0125180206



Tuesday, 24-Apr-2007 18:42 Email | Share | | Bookmark
.::|Imran & Lynn|::. @ Sijangkang

 
 
 
View all 34 photos...
After few years of waiting, finally the couple got engaged in a glamorous way. The event was very nice and sweet, simple yet elegant. The best part of it, friends from all over the globe attended their engagement which make a humble little place like sijangkang an important event venue. This historical day for the couple bring mirth and joy to the people around them. Congrats to both of them and may GOD bless both of your soul.

The planner for this beautiful engagement is:
Red Carpet Eventus
http://www.redcarpeteventus.com



P/s: Huda and Azrul sorry ek terpaksa potong queue atas sebab sebab yang tak dapat di elak. Esok aku upkan korang punya plak


Monday, 23-Apr-2007 01:33 Email | Share | | Bookmark
..::|Azri&Keen@Outdoor Portraiture|::..

 
 
 
View all 16 photos...


Sungguh hijau mata hitamku...
Gambar diambil kat sebuah taman baru di Meru, Klang...
Lupa pulak nama tamannye... mmg baru, bersih, takde org, yg penting hijau sehijau-hijaunye...
Seronok sakan kami kat situ...Terima Kasih banyak2 buat Azri& keen kerana memilih PixelArt bagi mengabdikan majlis kalian untuk menjadi tatapan sepanjang hayat.
p/s: tak sabar nk menanti khabar gembira dari korang.




Friday, 20-Apr-2007 06:29 Email | Share | | Bookmark
.::|Zul & Zue|::. @ Cheras

 
 
 
View all 18 photos...
Event ini adalah yang paling mencabar kami pernah cover sepanjang tahun ini. Reception ini diadakan di pool side pada waktu malam. Memang la susah. Anyway event ni simple sahaja but quite elegent. To pasangan Zul & Zue congrats again.

Terima kasih kepada,

Make up:
Hasnor, Elizabeth Arden, One Utama

Canopy, Caterer:
D’La Ross Creation, Kak Rose
http://dlarossa.blogspot.com
019-2769733



Thursday, 19-Apr-2007 06:06 Email | Share | | Bookmark
.::|Zul & Zue|::. @ Batu Pahat

 
 
 
View all 26 photos...
Although it was raining on that day but everything went smoothly. This particular wedding was quite tough to our photographers because they have to travel quite a distance and cover the whole day event. To the couples congrats and my both of you live happly ever after. I was quite fun for us photographers to cover your event.

Pihak pihak yang telah menjayakan majlis ini adalah:

Make up, Pelamin, Wedding Gown:
Norhasken Andaman
07-4185517

Hantaran, Decorations :
Own Decoration
Special thanks to my sister Along

p/s: These great moments was captured by Haziq http://ekspresi.fotopages.com/ and Feisal


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net