..::| Making Every Pixel Precious |::..

By: PixelArt Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 19-Dec-2006 23:57 Email | Share | Bookmark
..::|Irwan & Hasliny|::..

 
 
 
 
Hari yang baik untuk Majlis..
 
 
 
Final checking sebelum berjumpa orang..
 
Boss pun turut memeriahkan lagi majlis
 
 
 
Perarakan 2 pasangan pengantin
 
Makanan meja pengantin.
 
 
 
 
Ini adalah pertama kali kami menghadiri majlis yang mempunyai 2 pasang pengantin. Memang unik.. tapi kami diamanahkan untuk mengambil gambar satu pasangan sahaja... Majlis diorang ni simple saja tapi happening. Alhamdullilah cuaca di hari itu baik kecuali di akhir majlis tu memang dah gelap sangat lah. Apa apa pun kami memang enjoy amik gambar korang.. ape kate lepas ni kita amik gambar korang berdua outdoor lak.. mesti lagi best kan? anyway enjoy your pics..



Special Thanks to Chon for helping me out to cover this great moment!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net