..::| Making Every Pixel Precious |::..

By: PixelArt Photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 4-Jan-2007 05:37 Email | Share | Bookmark
..::| Sam & Rika @ Melaka (Sanding) |::..

Mula mula kami ingat nak gi perang make up camnih..
.. tapi rupa rupanya setiap orang ada style makeupnya..
.. dalam proses make up..
.. dan ni lah dia final touch up by mak andam.
Adik dan emak sedang sibuk menyambut tetamu tapi sempat pose tu
 
Pengantin ni sebenarnya dah tak sabar nak jumpa hubby dia.
Rombongan pengantin lelaki..
.. tengok tu memang meriah lah..
..campur gelagat pakcik ni lagi..
.. pastu ada silat plak tu, lama tak tengok.
 
bapa pengantin merenjis
.. sedang menunggu direnjis nih, tapi sempat lagi tu
 
Budak budak lak seperti biasa la ada je kenduri best laa diorang
officemate yang datang dari KL
 
 
 
 
 
 
 


Bahasa Melayu lak. Majlis persandingan diorang diadakan keesokkan harinya di rumah. Sama seperti majlis nikah majlis ini juga penuh dengan adat. Dengan pantun berpantunnya, tolnya, bersilatnya dengan erti kata lain agak meriah la persandingan ni. Kami tak pulak tahu menahu yang orang melaka ni memang akan menyimbah air kat pengantin di pengakhir kenduri. So memang lah kelakar tengok diorang kena "ambush" dengan air. Tapi yang paling kelakar sekali kitaorang pun kena simbah gak!! (padan muka kitaorang gelak lagi). Anyway we had fun there and you wedding was great in a way it was so happening!!. Congrats guys.

Special Thanks to Iwan (http://iwansufa.fotopages.com) and zalia for helping me out to cover this great moment!!



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net